Waarom zou je een dure tekstschrijver inhuren als je zelf ook een woordje op het digitale papier kan schrijven? Want jij weet immers waar je het over hebt en jij weet wat je wilt delen met jouw potentiële klanten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van een goede tekstschrijver kun je rake webteksten verwachten. Ik weet precies hoe ik jouw teksten beknopt en boeiend houdt.  

Je kunt ook aanbevelingen verwachten ten aanzien van je bestaande content en het ontwerp of de structuur van je website. Doet die website eigenlijk wel wat je ervan verwacht ? Ja, ik heb ook zeker ook basiskennis van WordPress. 
Ik kan zelfs een WordPress-site voor je ontwerpen.

Hoe ik te werk ga als tekstschrijver? Ik kijk jouw teksten na op leesbaarheid, op spelfouten, ik schrap, herschrijf en schuif woorden. Maak zinnen lekkerder leesbaar in gewone Jip en Janneke taal. Ik help jou om precies dat op te schrijven, op de manier waarop jij praat met jouw klanten. 

Je vertelt mij waarom klanten naar jou toe moeten gaan

Jij en ik gaan samen in gesprek, zodat ik alles weet over het hoe en waarom van jouw organisatie.

Daarnaast vraag ik je het hemd van je lijf. Wie ben je, wat is jouw doelgroep, wie wil je bereiken, wat maakt jou uniek.

copywriter

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik wil dat je succes hebt

Een samenwerking voor de lange termijn. Waarin jij succes hebt met jouw bedrijf,mede dankzij mijn teksten. 

Ik wil dat je het gevoel hebt dat je een partner hebt gevonden die jouw business naar een hoger plan helpt te tillen.

Daarnaast ben ik flexibel

Soms heb je als ondernemer een goed idee over de teksten op de website. Soms ook niet. Ik help je met ideeën maar ik weet ook wanneer ik jou een keuze moet laten maken.

Als eigenaar van een bedrijf weet jij tenslotte het meeste van jouw product of branche. En ik weet hoe ik het zo goed mogelijk aan mijn klanten moet presenteren

Een goede tekstschrijver is niet goedkoop

Alles heeft zo z’n prijs. En zo is het ook met teksten. Natuurlijk kun je een goedkope tekstschrijver inschakelen. Je kunt zelfs teksten krijgen voor 1 cent per woord.

Maar goed en goedkoop gaan vrijwel nooit samen.