Contentmarketing

In deze tijd heb je als bedrijf niet meer voldoende aan alleen maar een webpagina. Je social media kanalen zijn een belangrijk onderdeel van je bedrijf geworden omdat deze kanalen inzicht geven in wat je doet als bedrijf. In vele gevallen hebben bedrijven het te druk om hun social media kanalen bij te houden of is er geen kennis van de mogelijkheden van social media kanalen en ontstaat de behoefte om het werk uit te besteden.

Femkewritings is de aangewezen social media expert hierin. Dankzij diverse accounts die ik in eerste instantie alleen voor vrienden heb bijgehouden en daarna voor verschillende bedrijven, weet ik heel goed wat wel en niet werkt. Ik zorg voor regelmaat, zichtbaarheid en branding. Dat doe ik door middel van webcare, promoties en het bedenken van goede aansluitbare content die bij jouw bedrijf past.

Als je kiest voor het uitbesteden van social media kanalen dan kun je van mij verwachten:

 • 3-4 berichten per week op Facebook
 • 3-4 berichten per week op Instagram
 • 2 blogs per maand van ongeveer 450 woorden op je site (als je dat wenst)
 • Regelmatig overleg
 • Rapportage per maand
 • Structuur aanbrengen op je social media kanalen
 • Betere zoekresultaten binnen zoekmachines
 • Alle content wordt zelf geschreven
 • Als je dat wenst, maak ik zelf alle foto’s
 • Jij houdt alle controle in eigen hand. Ik plaats niks zonder je toestemming

Ik plan een afspraak met je in en kijk samen met je naar jouw social media kanalen. Daarbij let ik op 

 • Inrichting van je social media kanalen
 • Aankleding en uitstraling van je social media kanalen
 • Inhoud van de berichten
 • Variatie van de berichten
 • Frequentie van de berichten
 • Ingevulde informatie
 • Het gebruik van foto’s en/of video’s

Samen kijken we naar jouw wensen en mijn mogelijkheden. Vervolgens stel ik een offerte op, waarmee ik na jouw akkoord graag aan de slag ga.

Wil je een langdurige samenwerking, zoals het structureel bijhouden van je website of een social media pakket? Vraag dan om een vrijblijvende offerte tegen een gunstig maandtarief.
Mijn diensten zijn maandelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.