Vroeger

Als kind schreef ik dagboeken vol, ik verzon verhalen variërend van het dronken vliegtuig tot de mysterieuze boomtoppenfluisteraar.

Helaas, of gelukkig maar, zijn deze verhalen nooit gepubliceerd. Toen ik wat ouder werd, schreef ik nog steeds dagboeken vol en was ik meer geïnteresseerd in boeken lezen in plaats van schrijven. En toen ik nog ouder werd, besloot ik om apothekersassistente en röntgenlaborante te gaan studeren en daar mijn beroep van te maken. Naast mijn beroep schreef ik nog steeds heel veel en heb ik meerdere keren een blog opgezet. Tevens begon ik ook voor bevriende mensen met een eigen bedrijf, teksten voor het regionale krantje, teksten over de mooiste voetbalclub van Nederland en interviews, blogs en columns teksten te schrijven.

Midlife?

Nu ik ergens in de veertig ben en misschien wel een veertiger met een midlifecrisis, heb ik besloten om naast mijn passie voor het zorgen van mensen, ook mijn passie te laten spreken voor de Nederlandse taal.

Mijn passie is om mensen te helpen met hun teksten. Mijn passie is om mensen gelukkig te zien omdat hun webpagina zo goed loopt, waarbij ik ze heb kunnen helpen daarin. Mijn passie voor het schrijven van allerlei soorten teksten.

Ideaalbeeld

Daarnaast wil ik heel graag mijn liefde voor het schrijven uitdragen naar andere mensen. Ze leren hoe je kunt ontspannen, juist door het schrijven, hoe je je gedachten kunt ordenen door het van je af te schrijven of door schrijven in contact komen met je innerlijke zelf. Hoe mooi is het als je gewoon kunt vragen aan je innerlijke zelf hoe het gaat, wat ze nodig heeft om te groeien en te bloeien, wat ze nodig heeft om te shinen. Of dat ze eigenlijk gewoon dik tevreden is met zichzelf.