tiktoklogo

TikTok, het is niet meer weg te denken in de sociale mediawereld.

De halve wereld zit op TikTok. Het is hét medium voor jongeren tot 25 jaar. En ook steeds meer mensen boven de 25 jaar zien het nut van TikTok in. Sterker nog, steeds meer ondernemers, bedrijven en zelfstandigen zien het nut van TikTok voor de zichtbaarheid van het bedrijf. Adverteren op TikTok wordt steeds populairder. 

Maar hoe begin je aan TikTok? Hoe maak je een zakelijke account?

En moet ik dan ook dansjes doen om mee te gaan met de trends? Nee, natuurlijk niet. 

Je kan zoveel meer met TikTok doen.  

In samenwerking met thespotligtagency heb ik een handleiding gemaakt van meer dan 20 bladzijdes. Hierin leg ik je precies uit hoe TikTok werkt en wat je ermee kunt.

Ik neem je bijna letterlijk aan de hand mee om samen je eerste video in TikTok te maken en zo te ontdekken hoe leuk de wondere wereld van TikTok is.

Daarnaast is TikTok niet alleen leuk en leerzaam, maar uitstekend te gebruiken als vergroting van je zichtbaarheid online.

En ja, ook SEO op TikTok wordt steeds belangrijker en daar heb ik dan ook alle kennis van in huis.

Wil je weten of jij ook TikTok kan inzetten voor je bedrijf en heb je daar een helpend handje bij nodig? Of gebruik je al TikTok en kom je niet verder en loop je vast? Neem dan vooral contact op met mij en dan kunnen we geheel vrijblijvend kijken wat ik daarin voor jou kan betekenen.